Μεγάλα ταλέντα σε μικρές ηλικίες

agones1Μεγάλα ταλέντα σε μικρές ηλικίες, πάθος για αγώνα και διάκριση μπορούσε κάθε παρευρισκόμενος να διακρίνει στους αθλητές των karatekids που έλαβαν μέρος στους αγώνες της Κυριακής στο Ηράκλειο Λαγκαδά!
Μετάλλια μα πάνω από όλα εμπειρία και όμορφες αναμνήσεις πριν τις διακοπές του Πάσχα κέρδισαν οι αθλητές των karatekids που εφτασαν τους 72. Στην προσπάθεια να μην υπάρχουν έξοδα για τις οικογένειες των αθλητών μας, ο Δήμος Λαγκαδά φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε της iku Greece με πάνω από 400 συμμετοχές στους παίδες και έφηβους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές των karatekids.gr από Λαγκαδά κ Θεσσαλονίκη να αγωνιστούν δίπλα στο σπίτι τους! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μα περισσότερο στους δικούς μας αθλητές, τα παιδιά μας! Επίσης,ευχαριστούμε την ΕΔΟΜΑΚ που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας για τις πρώτες βοήθειες, τους βοηθούς προπονητών, και τις γραμματείες!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook.

agones5

agones4

Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας διοργανώνει η εκπαιδεύτρια – προπονήτρια Αγγελική Κρουσταλούδη

Αναδημοσίευση από fightsports.gr
κρουσταλούδη αγγελική karatekidsΠρογράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας διοργανώνει η εκπαιδεύτρια - προπονήτρια Αγγελική Κρουσταλούδη.

Η ίδια διδάσκει το πρόγραμμα Musical Sport Theater και Baby Αυτοάμυνα για παιδιά από 2,5 ετών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που το εξέλιξε η Αγγελική στο πανεπιστήμιο του Sunderland και London Drama School στην Αγγλία.
Η ίδια, ως πρωταθλήτρια Καράτε, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής αλλά και ως Μουσικός με κλασικές σπουδές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, συνέδεσε τις δυο μεγάλες της αγάπες, όπως συνηθίζει να λέει και δημιούργησε το πρόγραμμα "Καράτε με Μουσική".

Ειδικευόμενη λοιπόν στα παιδάκια προσχολικής ηλικίας τα οποία οδηγεί με όμορφο τρόπο στην αγάπη των πολεμικών τεχνών αλλά και του αθλητισμού, καθώς πολλά μωρά που ξεκίνησαν δειλά, σήμερα σαρώνουν κυριολεκτικά τα βάθρα και τα χρυσά μετάλλια όπου και αν βρεθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

karatekidsΠαρακολουθήστε στo παρακάτω βίντεο αλλά και στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων karatekids.gr το MUSICAL SPORT THEATER με καράτε και jiu jitsu.

https://youtu.be/fv8XPBGNASE

https://youtu.be/Ukt19xcEwQQ

https://youtu.be/D6g8jMppjs

Το πρόγραμμα των karatekids.gr έχουν υιοθετήσει οι εξής σχολες κ περιοχές

  • Θεσσαλονίκη
  • Πανόραμα Θεσσαλονίκης
  • Μετέωρα θεσσαλονίκης
  • Δήμος Λαγκαδά - Λαγκαδάς
  • Ροδόπολη Σερρων
  • Μουριές Κιλκις

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά και επίδειξη στη δική σας περιοχή ή σύλλογο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 694 73 72 501.

1η Θέση για την Κρουσταλούδη στο Πανευρωπαϊκό!!!

Πανευρωπαϊκό Κρουσταλλούδη

Στις 31/5/2015 μεγάλη επιτυχία  σημείωσε η αθλήτρια και υπεύθυνη του karatekids.gr  Αγγελική Κρουσταλούδη, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της IKF(InternationalKarateFederation) στην Πορτογαλία κατακτώντας  την πρώτη θέση.

Πέρασε στα ημιτελικά από Αγγλία και Ιρλανδία με 6-0,ενώ στον τελικό κυριάρχησε επί αντιπάλου από την Ιταλία με 6-1.

Με την βοήθεια του Θεού όπως είπε και η ίδια κατάφερε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας το κορυφαίο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αγωνιστικά.

Πανευρωπαϊκό Κρουσταλλούδη

Πανευρωπαϊκό Κρουσταλλούδη

 

Σελίδα 1 από 5