Προγράμματα για σχολεία

Angeliki Kroustaludi Το πρόγραμμα karate Kids μπορεί να προσαρμοστεί σαν σχολική δραστηριότητα μετά το διδακτικό ωράριο. Από τη σχολική χρονιά 2013- 2014 η αθλητική ομοσπονδία ju-jitsu, ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, εξασφάλισε άδεια εισόδου στα σχολεία για ενημέρωση των μαθητών σε τεχνικές αυτοάμυνας και γνωριμίας με το άθλημα. Διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα συνδυάζει στοιχεία γυμναστικής αλλά και διαμόρφωσης χαρακτήρα με σκοπό τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, κινητικές δεξιότητες αλλά και στοιχεία όπως σεβασμό, αυτοέλεγχο, ευγένεια και ειλικρίνια.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε παιδιά με διάσπαση προσοχής, με εντυπωσικά αποτελέσματα.

Οι δάσκαλοί μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια επαγγελματισμού.

Στο τέλος του προγράμματος μέσα από μια διαδικασία επίδειξης των ικανοτήτων τους τα παιδιά αποκτούν αντίστοιχου επιπέδου ζώνη.

Αν είστε εκπρόσωπος ή φορέας σχολείου και ενδιαφέρεστε να εντάξετε το ειδικό πρόγραμμα μουσικοκινητικής, θεατρικού παιχνιδιού, καράτε και MUSICAL THEATRE στο δικό σας σχολείο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε πληροφορία.

Παρακολουθήστε βίντεο της βραβευμένης ταινίας στο Σικάγο "The fear" η οποία προβάλεται μαζί με το θέμα της αυτοάμυνας στα σχολεία και αναφέρεται στη Δύναμη ψυχής και το Πάθος για ζωή.