Μήνυμα προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,


goneisΤο καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη  ζωή μου ήταν να  ασχοληθώ με ότι αγαπώ περισσότερο  το καράτε και τα παιδιά.

Η πρώτη μεγάλη μου αγάπη βέβαια ήταν η μουσική καθώς από την ηλικία των 7  χρονών  περνούσα ατελείωτες ώρες σε φιλαρμονικές, χορωδίες, ορχήστρες  και από τα 12 και στο κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης ως μαθήτρια Κόρνου.

Το καράτε μπήκε πολύ αργότερα στη ζωή μου και αποτέλεσε το μεγάλο μου Έρωτα. Η γνώση όμως των πολεμικών τεχνών σε προσωπικό επίπεδο δεν σταματά στο καράτε αλλά επεκτείνεται και σε σεμινάρια άλλων πολεμικών τεχνών.

«TAEKWONDO,  NINJUTSU, AIKIDO, BOX, ΠΑΛΗ, CAPOEIRA»

Γνώσεις που με βοηθούν στα μαθήματα να συμπεριλαμβάνω τεχνικές διαφόρων πολεμικών τεχνών.

Οι σπουδές μου στην Αγγλία στο αντικείμενο MUSIC WITH SPORT και τα πολλαπλά συμπληρωματικά θεατρικά σεμινάρια και σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με βοήθησαν, να ανακαλύψω το MUSICAL SPORT THEATRE, προσωπική μου δημιουργία με έμπνευση από τους αθλητές μου. Έχουν πραγματικά τόσα πολλά να σου πουν αυτοί οι μικροί αθλητές και μεγάλοι καλλιτέχνες και είμαι πραγματικά πολύ τυχερή που τους έχω καθημερινά να με εμπνέουν.

karatekidsΩστόσο το αγωνιστικό καράτε είναι και παραμένει προσωπικό πάθος παρά τις σωματικές μου δυσκολίες λόγω ατυχημάτων. Συνεχίζω να είμαι ενεργή στον αγωνιστικό τομέα με διακρίσεις σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο πιστεύοντας ότι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να προτρέπω στους αθλητές μου με όρεξη και πείσμα να διακριθούν. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό οι γνώσεις του εκπαιδευτή να είναι τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Αν δεν έχεις νιώσει τη χαρά του βάθρου, το άγχος των αγώνων, την πίκρα της απογοήτευσης, πώς θα το εξηγήσεις στο παιδί και πάνω από όλα πώς θα του συμπαρασταθείς στην ήττα, που τότε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ; Άλλωστε, λένε ότι, η χαρά γίνεται διπλασία όταν την μοιράζεσαι ενώ η λύπη μισή. Πάντως προσωπικά, πιστεύω ότι οι αθλητές μου με έχουν περισσότερο ανάγκη σε μία αποτυχία για να μοιραστούμε την όποια απογοήτευση και να βάλουμε πλώρη για την επόμενη νίκη, γιατί όποιος προσπαθεί ανταμείβεται και αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!

Δεν θα ισχυριστώ ότι η καλύτερη πολεμική τέχνη είναι το καράτε αλλά σίγουρα θα σας προτείνω να ελέγξετε τον παιδαγωγό στου όποιου τα χεριά εμπιστεύεστε το παιδί σας,

Μπορεί να δοκιμάσατε κάποια άλλη σχολή πολεμικών τεχνών και να μη μείνατε ευχαριστημένοι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου να το συζητήσουμε.