Αγωνιστικά τμήματα

juniorΣε όλα τα τμήματα της σχολής διδάσκεται σπορ καράτε (kumite  και kata) σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Κάθε χρόνο οι αθλητές του συλλόγου κατακτούν δεκάδες μετάλλια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από 4 ετών καθώς διοργανώνονται ειδικά πρωταθλήματα – γιορτές για προσχολικές ηλικίες όπου βραβεύονται όλοι οι αθλητές και τα παιδιά πραγματικά απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής.

Το σύνθημά μας είναι: «οι αγώνες είναι ΓΙΟΡΤΗ!» και έτσι πρέπει να παραμείνουν!

Ακόμη, και στις μεγαλύτερες ηλικίες που οι αθλητές πλέον συνειδητά κυνηγούν το μετάλλιο με σκληρή δουλεία, μόχθο και πείσμα…οι αγώνες για το σύλλογό μας παραμένουν γιορτή που κάθε φόρα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα μας προσφέρουν δυνατές εμπειρίες!

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η προσπάθεια και προετοιμασία που κάνουν τα παιδιά τους διδάσκει πώς να έχουν στόχους και πώς να προσπαθούν για να τους κατακτήσουν. Δεν πρέπει ακόμα να ξεχνάμε ότι τα παιδιά με τον αθλητισμό μένουν μακριά από όλες τις επικίνδυνες επιρροές, τσιγάρα – ποτά - ναρκωτικά.

Η δική μας γιορτή είναι οι αγώνες και μαθαίνουμε να προσπαθούμε, να ιδρώνουμε και να διασκεδάζουμε σε κάθε κατάσταση! Πιστέψτε με τα αποτελέσματα μας επιβεβαιώνουν.

karatekids