Πρόγραμμα υποτροφιών των Karatekids.gr για Σχολεία και Συλλόγους σε Θεσσαλονίκη και Λαγκαδά

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της οικονομικής δυσχέρειας στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, αλλά και της ανάγκης για αυτοπροστασία  τα karatekidsαποφάσισαν να προχωρήσουν στη χορήγηση υποτροφίας για ένα (1) ολόκληρο σχολικό έτος από Οκτώβριο έως Ιούνιο για όλα τα μέλη του σχολείου ή του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα.  Για την επιλογή του νικητή τα karatekids.gr θα προβούν σε διαγωνισμό για σχολειά και συλλόγους.

Σκοπός αυτής της  προσπάθειας των karaterkids.gr είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην αυτοάμυνα, αυτοπροστασία και στο antibulling. Επιπλέον στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και μάθησης τεχνικών αυτοάμυνας. Ακόμα δίνεται μια ευκαιρία στην άθληση και στον υπέροχο κόσμο των Σπορ!

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος και παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί  η δημόσιοι.

Όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα της άθλησης και ακόμη περισσότερο της αυτοπροστασίας και εμείς  όπως και όλοι μας άλλωστε δεν θέλουμε κανένα παιδί στενοχωρημένο και χτυπημένο.

Μην διστάσετε λοιπόν να κάνετε την αίτησή σας!

Αιτήσεις γίνονται δεκτές με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αφού κατεβάσετε και συμπληρώσετε την αίτηση από την ιστοσελίδα μας. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή και με email για να επαληθεύσετε ότι η αίτησή σας έχει ληφθει και  καταχωρηθεί.

Παράταση έως 10 Οκτωβρίου στην αίτηση υποτροφιών μετά από αιτήματα συλλόγων λόγω της μη έγκαιρης κατάθεσης των αιτήσεών τους